Ha nem csak az igényes fotós/videós, de a korrekt ár is szempont a Nagy Napra

FIGYELEM! A 2019-2020-as esküvő fotós / kreatív videós foglalások teljes gőzzel zajlanak! Ezért kérlek foglaljatok le minél hamarabb, mert még van pár elérhető 2019-es szombatom, péntekem :)

Minőségi és elérhető esküvő fotózás és kreatív légifelvételes (drónos) videózás! – már országosan is!

Hat éve esküvő fotózok, de tizenhét éve kezdtem a fotós pályámat. A kapott visszajelzések alapján nagyon jól sikerült megörökíteni az első párom Nagy Napját, azóta teltek-múltak az évek és egyik megkeresés jött a másik után. Esküvő fotósként, videósként tevékenykedek Szegeden, és ma már országosan is, egyre több helyre szoktak hívni. Évente átlagosan 15-22 esküvőm szokott lenni, egyre több, télen is mostmár.

Kérd a Rátok szabott ajánlatomat!

Tekintsd meg az összes eddigi esküvőm legjobb fotóit!

Munkámat a pontosság, kreativitás és a kitartás jellemzi. Nem akárhogy, hanem öltönybe bújva dolgozok, hozzáértő asszisztensekkel és az átlagos, vidéki esküvőfotós díjak alatt. Esküvő fotós csomagokat én nem állítok össze, mivel mindig mások az igények, mindig a párra szabom a kedvező ajánlataimat, mert nincs két egyforma pár és esküvő sem.

De hát hogy is lenne? Egy ilyen napotok van, és az legyen emlékezetes… És a lehető legigényesebben legyen megörökítve, mert tíz év múlva nem a zenekarra, nem a kiváló ételekre fogtok emlékezni, hanem a kiváló felvételek révén minden élményre, ami felejthetetlenné tette életetek legfontosabb napját! :)

Kreatív fotós és videós is egyben? Ez valami mágia?

Igen! 2016 óta egyre több pár keres meg azzal  hogy a kiváló fotók mellé igényesen vágott rövid kreatív videót is szeretnének. Persze minden pár és Nagy Nap más és más, eltérőek az igények de az biztos, hogy ha nem terveztetek megbízni külön videóst (vagy videós stábot) aznapra, de mégis szeretnétek egy igényesen vágott, másfél-4-7-10 perces kreatív videót, a Nagy Napotok legjobb pillanataival, amit végig is néznek az emberek :) Egyedi vagyok ezzel a különleges, extra szolgáltatással. Ha szeretnétek ilyet, írjatok MOST!

A kreatív esküvős (drónos) videókról itt találsz bővebb információkat!

Ha tetszik a stílusom, és ha szerintetek is én lennék a megfelelő választás megörökíteni ez esküvőtök napját,  akkor kérjétek ajánlatomat most (itt lent), hogy egyeztessünk emailben a részletekről! :)


 • Mert az összes megkeresésre reagálok, foglalt időpont esetén is!
 • Mert más fotósokkal ellentétben én öltönyben dolgozok;
 • Mert én dolgozni megyek egy lagzira, személygépkocsival, és nem fogyasztani;
 • Mert szakmabeli, hozzáértő fotós asszisztensekkel dolgozok;
 • Mert párra szabott árakon dolgozok, a vidéki esküvőfotós díjak alatt 15-30%-al;
 • Mert nálam nincsenek rejtett, utólagos, extra költségek;
 • Mert nálam nem kell választani a minőség és az elérhető ár közt;
 • Mert nekem nem a dumám nagy, hanem a munkám :)
 • Mert az összes készült nyers fotót is átadom (ha kérik);
 • Mert 18 éve fotózok. Mert ezt tanultam. Mert ez nem a hobbim, hanem a szakmám.


A menyasszony és a vőlegény teljes neve:

Email címed:

Telefonszámod:

Esküvőtök dátuma:

Település(ek), ahol az esemény(ek) lesz(nek):

Jegyes fotózást is szeretnétek? (az esküvő előtt pár héttel, hónappal - külön álló kreatív fotózásként)

A Nagy Napotokon elsősorban fotósként vagy videósként vegyek részt?

Az esküvő előtti, reggeli készülődést, öltözködést is meg szeretnétek örökíteni? (szokták kérni)
Igen!Nem

Hánykor kezdődjön a fotózás? (a Nagy Napon)

Lánykikérés lesz?
Igen!Nem

Csak a polgárin, csak az egyházin vagy a polgári és egyházi ceremónián is dolgozzak?
Csak a polgárinCsak az egyházinA polgárin ÉS egyházin IS

"Kreatív fotózást" vagy "Kreatív videózást") (beállított, kültéri/beltéri felvételeket) szeretnétek-e? (szokták kérni) Ha igen, kérlek írjátok meg a tervezett helyszíneket, illetve milyen előzetes elképzeléseitek vannak?

Ezt a fenti "kreatív fotózást" a Nagy Napotokon szeretnétek megejteni?
Igen, aznap vagy azon a hétvégén lenne!Nem, másik nap (pl hétköznap) szeretnénk!Köszönjük, nem kérünk kreatív fotózást!

"Kreatív légifelvételes esküvői videó" is készüljön a "Kreatív fotózás" előtt/után?
Igen, csak a fenti fotózás előtt/után/közbenIgen, és egész nap készüljenek légi felvételek!Nem tudjuk, lehet: szeretnék kérni több infót errőlKöszönjük, nem

A vendéglátóipari egység neve ahol az esti lagzi / vacsora / fogadás lesz:

Az esti lagzin / vacsorán / fogadáson is dolgozzak?

Hány vendéget szeretnétek meghívni az esti lagzira / vacsorára / fogadásra?

"Feldíszített fotó/videó falat" szeretnétek készíttetni a dekorossal az esti lagzira / vacsorára / fogadásra?
Igen!NemMég nem tudjuk

Hány darab retusált fotót szeretnétek majd kiválogatni utómunkára (nyomtatásra előkészíttetni) az összes készült nyers fotóból?

Az összes készült (nyers: *.CR2, *.NEF, *.DNG, *.MP4, stb... kiterjesztésű) fotót vagy videót is meg szeretnétek majd kapni? (+ a retusált fotók/vágott videó)
Igen!Köszönjük, nem

Megjegyzés vagy információ ami segíthet a minél pontosabb árajánlat elkészítésében:

Honnan hallottatok rólam? :)

"Én, mint érdeklődő, igazolom, hogy a fent megadott információk a valóságot tükrözik és hozzájárulok ahhoz, hogy a fent megadott emailcímre megkapjam az esküvő fotózás kapcsán becsült árajánlatot, vagy a megadott telefonszámon felkeressen a fotós, és ha további kérdések felmerülnek, azokra visszajelzést biztosítok - a lehető leggyorsabban - a pontos árajánlat elkészítésének érdekében. Elfogadom, hogy a pontatlan kérdőív kitöltéssel vagy az utólagos módosításokkal vagy kérésekkel felár lehetőségét fenntartja a megbízott. A kérdőív kiköltésével és elküldésével elfogadom az Általános Szedődési Feltételeket (ÁSZF) és az Adatkezelési tájékoztatót. Továbbá azt is elfogadom, hogy a kapott árajánlat 30 napig lesz érvényes, ez alatt a 30 nap alatt visszajelzést biztosítok."

3hozzászólás

 1. Kedves Érdeklődő! Köszönöm a figyelmed! Ha érdeklődni szeretnél, árat, árajánlatot kérni az esküvő fotózás vagy videózás kapcsán, akkor a fentebb található “Kérd a Rátok szabott ajánlatomat MOST!” gombra kattintva áll módotokban pontos és korrekt árajánlatot kérni! :)

  1. Jo estét kívánok! Szeretnénk árajánlatot kérni a 2019.06.01en Kecskeméten tartandó esküvőnkre. Köszönettel: Eszter

   1. Kedves Eszter! Köszönöm érdeklődését és előzetes bizalmát! Kérem töltse ki a kérdőívet a “Kérd a Rátok szabott ajánlatomat MOST!” gombra kattintva EZEN AZ OLDALON (fentebb)

Vélemény? :)

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..