én

szegedi fotósHusz Szabolcs vagyok, szegedi fotós és videós, motion designer. Tizennégy évesen kezdtem a fotózást, de tíz-tizenkét éve űzöm komolyabban hivatásszerűen, munkámként :)

Számtalan alkotótáborban tevékenykedtem, fesztiválon dolgoztam, különleges eseményt, koncertet, esküvőt fotóztam. Kiállításaimmal nem csak Nyugat-Európától Moszkváig jutottam, de virtuális térben is volt már bemutatva fotós munkám. Szóval nem ma kezdtem. :)

Szakember asszisztensekkel és elérhető fotós óradíjakon dolgozok.

Céges bulik fotózása, esemény fotózás, termék(tárgy) fotózás, esküvő és jegyes fotózás, kreatív légifelvételes videózásstúdió fotózás, ingatlan videózásenteriőr- és lakásfotózásporté fotózás és fotózások honlapra, önéletrajzokba, légi felvételek készítése: egy helyen!

A motion design  kb tíz éve jött képbe, amikor Szegedre jöttem, és a legnagyobb vidéki kreatív ügynökségnél kezdtem dolgozni (4 évig).

Utóbbi pár évben komolyabban elkezdtem foglalkozni az online marketinggel, közösségi médiával, WordPress, PrestaShop és Shopify alapú weboldalak és webshopok tartalom-feltöltésével, adminisztrációjával és személyre szabásával is.

2016 óta légi felvételek készítése kapcsán is lehet keresni! 2017 óta meg kreatív esküvő videók készítésével is lehet zargatni :)

A megfelelő választás vagyok, ha nem csak a minőség, de az elérhető ár is szempont.

Ha ez így megfelel: keress meg – írj bátran!

Írj MOST!