DJI Spark FCC mod lépésről lépésre

(frissítve 2018.03.26)

Alapjáraton, Európában CE módban repül a Spark, ami igencsak limitálja az elérhető távolságot (300-500 méter), így a biztonságos repülés és a stabilabb adatkapcsolatért – megéri az amerikai régiókban használt, FCC módot használni, így át kell állítanunk a távirányítónkat FCC módba (1-2 km). Természetesen, ezt – mint mindent – mindenki csak a saját felelősségére tegye.

ez így FCC, ha az első csatornák csak 1-11-ig láthatóak

 

13hozzászólás

  1. Sziasztok. Ugyanazt csinálom, mint a videóban, de nem állítódik át. Sőt. A csatornák jelerősségénél sem jelennek meg a csíkok. Ennek vajon mi lehet az oka? Az normális, hogy az élőkép már kb egy focipályányi távolságon akadozik, töredezik?????

    1. ok… ott a megoldás a kép alatt: „ez így FCC, ha az első csatornák csak 1-11-ig láthatóak”

  2. Nekem szépen átáll viszont a következő bekapcsolásnál újra 13 csatornát dob fel 11 helyett? Android

    1. Nem kellene automatikusan visszaállnia. Az van, hogy ha sikerült átállítani, és a fake GPS app sem fut már, akkor minden induláskor az app megkérdezni, hogy álljon-e vissza a valós régió szerinti WIFI beállításokra (CE). Ilyenkor mindig „Cancel”-t (Mégse) kell nyomni. Ha nem sikerül, gyere fel a FB csoportunkba: https://www.facebook.com/groups/980033222100217/

Vélemény? :)

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .