Pillanatnyilag 98% esély van arra, hogy sajnos nem lesz többé külön bejáratú stúdióm a Moszkvai körúton. Ha ezt olvasod, valszeg dolgoztál itt velem, számtalan különleges, egyedi felvétel készült itt.

És régóta nem posztoltam semmit, pedig van, lenne mit, mindig van új mutatni való, amire jó büszkének lenni… de valahogy ez a változás eléggé komolyan elvette a kedvemet az egésztől. Pedig egyre többen keresnek meg folyamatosan ezzel, de sajnos gazdát cserél az ingatlan, és én is munkahelyet „váltok”. Azért csak idézőjelesen, mert valszeg a szomszéd cégnél folytatom, teljes állásban, marketing menedzserként.

termekfotok_fru

A Stúdió fotózás szolgáltatás ezentúl más formában, de folytatódni fog. Csak hogy hol, és milyen további, extra bérleti díjért, még nem tudom. Viszont ha még a mostani helyen akartok lőni pár jó fotót, akkor ezt dec 14-ig ejtsük meg, kérlek. Utána bontják :(

Szóval sok rossz, sok új. Utálom a változásokat, tudjátok. Kilépek a komfortzónámból, és keresek másik helyet, ahol még jobb, még egyedibb dolgokat hozhatunk létre. És ehhez kelletek TI is, továbbra is! :)

kreativ_studiofoto-1-2

UPDATE: itt meg tudod tekinteni az eddigi legjobb stúdió fotókat.

2hozzászólás

  1. Sok sikert az uj allashoz! Jo magam sem szeretem a valtozasokat, de annal inkabb erdekel, hogy ez hogyan erint masokat, mas cegeket. Ezert is probalkozom a „change management consultant” szakterulettel. :) Tudom, hogy klise, de probald meg a jo oldalat nezni: csak rajtad all, hogy ez a valtozas mit hoz majd. A studio, akarmennyire is szeretted, csak egy eszkoz, nem pedig eleted egyik alap pillere. Hozd ki a legtobbet az ujbol es tuti nem fogod megbanni! Messzire meg ne koltozz, ha egyszer eljutok az eskuvomig, biztos felhivlak, persze csak ha kiglypheled! :D
    A helyesirasert bocs, vagy 6 eve nem kell normalis szoveget irnom magyarul…

    1. :D :D :D Köszi, az esküvődig kiglyphelem, ebben biztos lehetsz :) Egyébként már lehet találtam is egy másik stúdiót, csak ott drágább lesz a bérleti díj, cserébe több a hely és valamivel a technika is sokoldalúbb. Szóval szerencsére vannak lehetőségek, csak ezt most kényelmes volt nagyon. :)